Η ΦΕΡΜΕΛΗ γιόρτασε την Άνοιξη!

Share

Με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, η ΦΕΡΜΕΛΗ πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο που μας πέρασε, μία βραδιά αφιερωμένη στην Άνοιξη.

Μετά το καλωσόρισμα της ιδρύτριας, κυρίας Λίζας Πενθερουδάκη, που μίλησε για το σκοπό της ΦΕΡΜΕΛΗΣ αλλά και το διαγωνισμό παραμυθιού «Ένα Ευζωνάκι ταξιδεύει στο χρόνο», προβλήθηκε το video animation της σεναριογράφου και animator, κυρίας Αλίκης Αρναούτη. Πρόκειται για μια δημιουργία εμπνευσμένη από το βραβευμένο παραμύθι του μαθητή Ανδρέα Αδαμόπουλου, ο ο οποίος προέρχεται από την ομογένεια μας στον Καναδά.

Στη συνέχεια το ζεστό αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη υποδέχθηκε την υψίφωνο Κάτια Πάσχου και τον πιανίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή Αχιλλέα Wastor, που ερμήνευσαν το πρόγραμμα αφιερωμένο στην Άνοιξη.

Η βραδιά έκλεισε με μια μαγική στιγμή όπου κοινό και ερμηνευτές ενώθηκαν με τους στίχους του τραγουδιού «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου» του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το κοινό είχε τη δυνατότητα να στηρίξει το έργο της ΦΕΡΜΕΛΗΣ μέσα από τα υπέροχα είδη – τετράδια με ζωγραφικές παιδιών, μεταξωτά μαντήλια κλπ, αλλά και να απολαύσει εκλεκτά εδέσματα στο Café Merlin.